Η εκτέλεση κάθε παραγγελίας γίνεται από τις Εκδόσεις ΖΥΓΟΣ την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για την αποστολή των προϊόντων οι Εκδόσεις ΖΥΓΟΣ συνεργάζεται με εταιρείες ταχυμεταφορών και οι παραγγελίες αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί από μία (1) έως τρείς (3) εργάσιμες ημέρες. Οι Εκδόσεις ΖΥΓΟΣ δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή οι οποίες δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά του ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.
Για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας τα έξοδα μεταφορικών και αντικαταβολής, έχουν ως εξής:

Τρόπος Πληρωμής: Πιστωτική, Τραπ. Κατάθεση – Μεταφορικά:3€
Τρόπος Πληρωμής: Αντικαταβολή – Μεταφορικά: 5€

Οι Εκδόσεις ΖΥΓΟΣ δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή οι οποίες δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά του ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.
Επιστροφή Προϊόντων/Ακύρωση Παραγγελίας
Σε περίπτωση που ο αγοραστής παραλάβει αποδεδειγμένα ελαττωματικά προϊόντα, έχει το δικαίωμα επιστροφής τους με δυνατότητα αντικατάστασής τους με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων του εφόσον αποστείλει στις Εκδόσεις ΖΥΓΟΣ τα ελαττωματικά προϊόντα.
Ο αγοραστής δικαιούται να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε επτά (07) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης και παραλαβής των πωληθέντων προϊόντων, επιστρέφοντας τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση. Τα προϊόντα θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή μόνον κατόπιν εγκρίσεως των Εκδόσεων Ζυγός και μόνον εφόσον αυτά δεν φέρουν φανερά σημάδια ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται με το ανάλογο κόστος μεταφοράς.